Crowdfunding10

Vil du have succes med crowdfunding og crowdsourcing?

Siden 2015 har CrowdsWhoCare arbejdet dedikeret på, at bruge crowdfunding og crowdsourcing til at få gang i mere behovsdreven innovation indenfor sundhed- og pleje.

CrowdsWhoCare har virkeligt fået hul igennem og har fået funded en række projekter ved at almindelige mennesker og private virksomheder har støttet med værdi for næsten 1,5 mill.

Det har givet en masse af erfaringer om, hvad der skal til for at opnå succes med crowdfunding og specielt crowdsourcing.

De erfaringer vil CrowdsWhoCare gerne dele med jer og vi afholder derfor onsdag d. 8.2 kl. 10-16 et gratis seminar, hvor vi deler vores egne erfaringer og præsenterer en række oplægsholdere med spændende vinkler på crowdfunding, crowdsourcing, innovation, sundhedsteknologi og jura. Deltag i seminaret: http://bit.ly/CrowdsWhoCareSeminar

Seminaret afholdes bl.a. i samarbejde med Welfare Tech og de har opfordret Dorthe Stricker til, at komme med 10 gode råd til dig, der vil i gang med at bruge crowdfunding og crowdsourcing: 10 råd, der får folk til at elske din crowdfunding.

CrowdsWhoCare lukker desværre i sin nuværende form d. 15.02. Det har været dejligt at være med til at sætte dagsordenen indenfor en helt ny måde at sikre mere sundhedsinnovation, der bunder i behov og derfor ligger grundlaget for at skabe løsninger, der giver et bedre sundhedsvæsen for både patienter, pårørende og medarbejdere. Personligt håber jeg meget, at jeg også kan bruge mine erfaringer og mit nye netværk i mit fremtidige arbejdsliv. Har du nogle forslag til, hvordan det kan blive til realiteter, må du endeligt kontakte mig!