4

Crowds Who Care – vil du være med?

Bag CrowdsWhoCare står Region Midtjylland og non-profit organisationerne: Medtech Innovation Consortium og Inno-X Healthcare. Og der er derfor, ingen af de midler, der rejses gennem CrowdsWhoCare, der bruges til drift.

CrowdsWhoCare blev lanceret den 1.9 og der er lige nu 3 projekter, som forsøger at rejse penge til at kunne starte en proces og løse nogle af de problemer, der ikke er så store, at de vil kunne komme på dagsordenen i Folketinget, men som, hvis de bliver løst, vil det betyde en hel masse for den enkelte patient. Derudover medfører problemstillingerne, at ressourcerne bliver brugt forkert og at følgevirkningerne ofte koster dyrt både menneskeligt for den enkelte patient og ressourcemæssigt, da personalet ikke kommer til at bruge deres tid og kræfter hensigtsmæssigt og endeligt økonomisk, da det at lade stå til ofte leder til, at sygdomsforløbene bliver længere og mere behandlingskrævende.

Hos CrowdsWhoCare kan man både støtte med penge – vi sætter lige stor pris på både den lille dråbe og den store sum – og med sine kompetencer. Det vil sige, at du ikke behøver at donere penge, du kan også vælge at donere nogle timer af din tid og være med til at sætte dit personlige aftryk på den løsning, der bliver fundet.

Og det er den sidste mulighed, jeg gerne vil slå et slag for her.

Jeg ved nemlig, at jeg kender en masse visionære, dygtige mennesker med hjertet på rette sted. Og jeg vil gerne være sikker på, at lige præcis I opdager, at dette nye initiativ findes.

Derfor: Har du kompetencer indenfor urologi, antropologi, kommunikation, programmering, grafisk design, markedsføring eller er du antropolog/etnograf, så kan du vælge at donere lidt af din arbejdskraft og hjælpe med at få sat gang i innovation, der gør det danske sygehusvæsen endnu bedre.

Hvordan? Tjek den nye crowdfunding og crowdsourcing platform Crowds Who Care ud på www.crowdswhocare.com. Klik på projekterne og meld dig som “backer”.

Hvorfor? Der er i øjeblikket ikke midler nok i det danske sygehusvæsen til at igangsætte innovationsprojekter, der kan afhjælpe de behov og udfordringer som personale og patienter møder til daglig på sygehusene.

Hvis det ikke er dig, men du kender nogen, du ved ville have lyst til at være med til et af projekterne, må du meget gerne fortælle dem om Crowds Who Care.

Vil du bare hjælpe lidt? Følg Crowdswhocares herinde på Linkedin, like på Facebook og/eller følg profilen på Twitter

Mener du, at du allerede har lavet en løsning, der kunne bruges af de projekter, der er slået op. Fortæl os det! Så kender vi dig nemlig ikke, men det vil vi gerne. Det ville være super, hvis du kan hjælpe os lige med det samme.

Har du nogle kommentarer til hele ideen? Fortæl dem endeligt – vi vil gerne have både kritik og klap på ryggen!

Tak!