Cover_Facebook (6)

Hjælp os med at nå ud over stepperne

Hjælp CrowdsWhoCare med, at nå ud til mennesker, der har interesse for at hjælpe projektet “Delt Virtual Reality” med at skabe en løsning til børn og unge, der er indlagt i lange perioder på sygehus, med at føle sig mindre isolerede og udenfor livet.

Hos CrowdsWhoCare arbejder vi hele tiden på at finde nye metoder og redskaber, der kan støtte de projekter, der vælger at bruge vores platform til at få gjort det første grundlæggende arbejde, der sikrer, at de kommer til at lave løsninger, der ender med at gøre en reel og positiv forskel. En af de vigtige mål med en kampagne hos os er, at få sammensat et hold, der har kvalifikationer som personkredsen bag projektet ikke selv er i besiddelse af.

Det betyder, at det er af vital betydning, at vi kommer så langt ud med vores budskab, at vi kommer i kontakt med mennesker, der brænder for at gøre en forskel og har lyst til at hjælpe projekterne.

“Delt virtual reality” har selv de tekniske kompetencer, der skal til for at udvikle nyskabende virtual reality løsninger, men de mangler viden om, hvordan man tilgodeser de sundhedsfaglige problemstillinger og finder evidens for, at løsningen rent faktisk kommer til at hjælpe den ønskede persongruppe.

For at nå ud til den rigtige persongruppe, som kan hjælpe, vil vi forsøge, at bruge et nyt redskab til at skabe opmærksomhed; nemlig Thunderclap.

Hvordan kan du hjælpe os med at nå længere ud?

1. Gå ind på Thunderclap. Brug support funktionen og skriv den besked, du vil dele på Facebook, Twitter og/eller Tumblr (hvis du er på en mobil skal du trykke på “support” nederst)

2. Thunderclap gemmer din besked og sender den afsted, når 100 andre også har delt. Det vil sige, at alle beskeder bliver delt samtidig. Og det skulle gerne resultere i, at der kommer et ordentligt “brag” af opmærksomhed.

3. Efter du har “delt” kommer Thunderclap med en funktion, der giver dig mulighed for at dele med dine kontakter, at du har delt. Det skulle gerne få dine kontakter til også at dele, så vi kan nå op på mindst 100, der deler 😉

På forhånd Tak 🙂

Lidt om “Delt Virtual Reality”

“Delt Virtual Reality” har brug for hjælp til at finde ud af, hvordan de kan hjælpe børn og unge, der er indlagt i lange perioder på sygehus med at føle sig mindre isolerede og udenfor livet.

Det giver nemlig ikke blot problemer under selve indlæggelsen, men også bagefter, når de er blevet raske, er det svært at indhente den tabte tid. Det kan bl.a. gøre, at de får depressioner og problemer i sociale sammenhænge.

“Delt Virtual Reality” kigger på, hvordan Virtual Reality kan give adgang til fælles oplevelser med familie og venner. Og ønsker at finde ud af, om de fælles oplevelser, der skabes med VR, kan gøre overgangen fra syg til rask nemmere.

Du kan støtte med penge og du kan støtte med tid!

Vi har brug for børn, unge og deres forældre, og sundhedspersonale, som vil dele deres erfaringer. Og vi har brug for forskere og andre, der har specialviden om emnet.

Kampagnen ligger hos CrowdsWhoCare: http://bit.ly/DeltVirtualReality

Projektejeren er Liquid Media: http://www.liquidmedia.dk/