CrowdsWhoCare har fået ny hjemmeside.

Hurra vores ny hjemmeside er i luften

Vi har siden vores lancering været super glade for vores projekter og den støtte vi har opnået. Desværre haltede funktionaliteten af vores hjemmeside bagefter. Derfor har vi nu fået lavet en helt ny hjemmeside, hvor mange af de tidligere problemer gerne skulle være fjernet.

Og vi er nu i fuld gang med at læse korrektur på vores ny hjemmeside og sikre at siden er til at finde rundt på og fungerer på PC/mobil/iPad/tablet.

Hvis du har tid og lyst, så må du meget gerne hjælpe! Er der tomme sider? Stavefejl? Farer du vild? Ser det dårlig tud på din mobil? Er der ting du ikke synes, at du får forklaret ordentligt? Giv os et praj på cm@crowdswhocare.com eller Facebook eller linkedin eller Twitter eller Instagram.

Den ny hjemmeside har også en blog, som vi har ønsket os længe, og vi kan derfor nu begynde at skrive nyheder om de projekter, der allerede er fundede, om vores nye projekter og om hvad der generelt rører sig indenfor crowdfunding, crowdsourcing og deleøkonomi. Vi håber, at det kan give jer noget interessant at læse, men også at I med tiden vil bidrage og indgå i en dialog med os, så vi kan blive endnu bedre til at sikre, at der kommer mere behovsdreven innovation i den danske sundheds- og plejesektor.

Desværre er der endnu ikke nye projekter, du kan støtte. Da vi kunne se, at der var så mange alvorlige problemer på den gamle hjemmeside, valgte vi nemlig (u)frivilligt at holde en lille pause fra at slå nye projekter op. Og det er jo ærgerligt, når det hele nu gik så godt, men vi turde ikke at fortsætte uden at få styr på tingene. Det ville ikke være retfærdigt mod hverken projekterne eller den platform, vi er i gang med at opbygge.

Heldigvis har vi nogle super spændende projekter på bedding og de er lige nu i gang med de sidste forberedelser og kommer på CrowdsWhoCare i løbet af foråret. Det glæder vi os vældig meget til.

Det bliver et dejligt forår!