1 (2)

Lige ved og næsten….er det dig, der skal bringe vores projekter helt i hus?

Der er en tendens til at mange gør status i forbindelse med årsskiftet. Det gælder både i det private og i ens arbejdsliv.

Hvad opnåede jeg i det forgangne år og hvad ønsker jeg at stile efter i det nye?

Hvis en af dine planer er, at du eller din virksomhed gerne vil arbejde med innovation indenfor sundhed, velfærd og pleje, så kan det være at vi hos Crowdswhocare.com kan hjælpe dig – og du kan hjælpe os; lige nu har vi nemlig to fede projekter, der er ganske tæt på at blive fundede. Måske det er dig, der hjælper dem over målstregen. Du kan støtte enten med dine kvalifikationer og tid, eller med penge, så projekterne kan købe sig til de manglende kvalifikationer.

De to projekter er:
Smerteagenten som vil udvikle et værktøj, der kan fange smertepatienter på et så tidligt tidspunkt, at de ikke ender som kronikere. Smerteagenten mangler bl.a. en etnograf/antropolog og en smertepatient, der vil biddrage med sine personlige erfaringer.
Læs mere om Smerteagenten: http://bit.ly/CrowdsWhoCare_smerteagenten

WebCath som vil sikre, at folk der ikke kan lade vandet ad naturlig vej bliver ordentligt instruerede i at kateterisere sig selv. Hvis de mestrer det, kan de nemlig komme til at leve et næsten helt normalt liv igen. WebCath mangler en web/app. udvikler, sygeplejersker, der har erfaring med at arbejde med folk, der skal selvkateterisere og patienter med vandladningsproblemer, der vil biddrage med deres personlige erfaringer.
Læs mere om WebCath: http://bit.ly/CrowdsWhoCare_WebCath

Vil du hjælpe, så har du til på lørdag kl. 24 til at melde dig.

Vi har også et 3 projekt, som vi bare så gerne ville hjælpe! Nemlig projektet, der forsøger at skaffe midlerne til at ansætte en ung som HIV-ambassadør. Sundhedsvæsenet er nemlig p.t. ikke gearet til at tage hensyn til de behov unge med HIV har. Vil du vide lidt mere? Læs bla. Melissas historie på vores Facebookside: http://bit.ly/UngeHiv_Melissa. Projektet mangler hele 199.000 kr. På den anden side, så betyder det jo, at der bare skal være 199 mennesker, der biddrager med 1000 kr. (Og husk, hvis alle pengene ikke bliver indsamlede, så får du hele dit biddrag tilbage – så du risikerer ingenting ved at forsøge at hjælpe). Du støtter projektet her: http://bit.ly/UngeHIV

Men husk deadline for at give dit bidrag er lørdag d. 16.01 kl. 24