Hvem er vi?

Teamet bag CrowdsWhoCare består af en række kompetente profiler fra INNO-X og MTIC, som kan hjælpe dig godt på vej med dit innovationsprojekt. Med vores mangeårige erfaring inden for innovation i sundheds- og plejesektoren har vi mulighed for at støtte dig med sparring fra start til slut under dit innovationsprojekt på CrowdsWhoCare.

Partnere
MTIC er en non-profit organisation der blev etableret i 2009 med bevilling fra Vækstforum Midt og EU’s strukturfonde. MTIC fungerer som kommerciel sparringspartner for virksomheder og forskere inden for sundhedsteknologien. Målet er at skabe nationalt og internationalt markedsinteressante produkter og virksomheder.

INNO-X Healthcare er drivkraften bag crowdswhocare.com. INNO-X Healthcare er skabt i samarbejde mellem offentlige institutioner og private virksomheder, med det formål at fungere som katalysator for kompetenceudvikling i udviklingen af sundhedsteknologiske produkter og et tættere samarbejde mellem den kliniske verden og udviklingens verden.

CrowdsWhoCare er støttet af Region Midt.

Teamet bag

2Dorthe Stricker er den person du vil møde, når du taler med CrowdsWhoCare. Dorthe står nemlig for kommunikationen både udadtil og indadtil. Dorthe er også med til at finde og udvikle de nye projekter, der skal på CrowdsWhoCare

Udover CrowdsWhoCare ejer Dorthe virksomheden New Media Mob, hvor hun arbejder med sociale medier og content marketing.

 

 

1Sys Zoffmann Glud er projektansvarlig for Crowdswhocare.com. Derudover er Sys ansvarlig for de juridiske og økonomiske aspekter ved Crowdswhocare.com.

 

 

 

 

3Martin Vesterby arbejder som innovation manager ved Crowdswhocare.com, hvor han uddanner projektdeltagerne i brug af Lean Launchpad. Derudover hjælper Martin med at koble projekterne sammen med forskningsmiljøet, og han engagerer nationale og internationale netværk for skabe støtte til projekterne.