Start et projekt

Start et projektSelv små ideer kan gøre en stor og mærkbar forskel.

Har du bemærket et behov/opdaget et problem og fået en ide til, hvordan man måske kan forbedre sundheds og plejesektoren? Men mangler du overblikket og hjælp til at komme fra ide til virkelighed? Så “Start et projekt” hos CrowdsWhoCare.

Hos CrowdsWhoCare kan du nemlig gennem crowdfunding og crowdsourcing skaffe midler og involvering fra kvalificerede personer, der sikrer at du kommer godt i gang med at realisere din ide og gøre den til virkelighed.

Ingen ide er for lille og for tidlig for at komme i betragtning hos os, men inden du starter dit innovationsprojekt på CrowdsWhoCare, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

  • din ide skal omhandle behov og løse problemer indenfor sundheds- og plejesektoren
  • din ide skal befinde sig tidligt i innovationsprocessen
  • du være parat til at investere din egen tid til at lave forarbejdet, der sikrer at din målgruppe forstår din problemstilling.
  • du skal være aktiv og kommunikere din ide ud i dit netværk i den periode, du har til rådighed til at crowdsource og crowdfunde.

Det vil sige, at platformen skaber relationer mellem personer, der ligger inde med et godt innovationsprojekt, og personer som ønsker at støtte sådanne projekter med enten finansielle midler eller kompetencer, fordi de drager nytte af projektresultatet.

Hvis du gerne vil læse lidt mere? Vi har lavet en projektejerhåndbog hvor vi har samlet en række gode råd til projektejeren, som skal starte et innovationsprojekt op. Du kan hente Projektejerhåndbogen som Pdf, hvis du kigger til højre.